Konsultationer

Sök på Expand U

Konsultationer och ekonomisk rådgivning

Hjälp konsultation och ekonomisk rådgivning i Stockholm

Låt oss på Expand U hjälpa dig med konsultation och ekonomisk rådgivning i Stockholm. När ett företag är på väg att expandera och bli börsnoterade så kan det vara skönt att ha någon som stöttar er hela vägen. Vi kan även hjälpa dig som är på väg att starta upp ett helt nytt företag. Oavsett vilken bransch du verkar inom så hjälper vi dig med att hitta rätt bland alla regler, lagar och förordningar. Vi kan även stötta dig när det kommer till skatter och avgifter och deklarationer.
Låt oss bli din samtalspartner och ditt bollplank när det kommer till ekonomiska frågor. Vi finns till för att ge dig goda råd och för att hjälpa dig att hitta rätt.
Om du är på väg att starta ett bolag så hjälper vi dig och vi samarbetar bland annat med Bolagsrätt Sundsvall AB. Vi kan även hjälpa dig när det gäller noteringsprocessen och allt kring som behöver skötas när du ska noteras på börsen. Vi samarbetar med flera advokatbyråer i Stockholm så att du får rätt hjälp och assistans.
Vi på Expand U kan även hjälpa till när det kommer till att utbilda er personal så att de kan fungera för det löpande, dagliga arbetet när det gäller det ekonomiska. Så har du och ditt företag behov av mer än bara redovisningstjänster så kan vi stötta er med ekonomisk rådgivning och konsultation. Det är bara att kontakta oss med dina frågor så hjälper vi dig på bästa sätt och utifrån dina förutsättningar.

Anlita våra redovisningskonsulter i stockholm

ekonomisk radgivning stockholmUppsättning av bolag, vi samarbetar med Bolagsrätt Sundsvall AB som är en juridisk byrå med inriktning av kvalificerade kunskaper kring bolagsrätt. Vi bistår kunderna med all administrativ hantering vid köp av lagerbolag från Bolagsrätt.
Behjälplig i noteringsprocess, att besluta att notera ett företag på börsen är en process som tar ca 1 år. Vi kan bistå i allt från projektledning till att ta fram de siffror som behövs i ett investerarmemorundum och diverse andra rapporter. Vi har nära samarbete med flera advokatbyråer i Stockholm som kan vara behjälpliga i framtagandet av en Due Diligence.
Utbildning av Er personal, det är inte sällan företag vill ha den löpande redovisningen inhouse men känner att sin egen personal behöver stöttning och fortbildning löpande, kanske man inte vill kontakta revisorn för löpande frågor, då finns vi där. Vi har idag flera uppdrag där vi är behjälpliga i det vardagliga, ibland bara med frågor andra upplägg kan vara att vi stänger månaden och kör endast rapportering.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)