Bokföring

Sök på Expand U

Bokföring - bokföringsbyrå

Vi erbjuder hjälp med bokföring och löner din bokföringsbyrå i Stockholm

Hos oss på Expand U kan du få hjälp med bokföring och bokföring av löner i Stockholm. När det gäller redovisning och bokföring så är detta något alla företag måste göra. Oavsett om du har ett litet nystartat företag eller ett aktiebolad så är du skyldig enligt lag att bokföra alla affärshändelser av ekonomisk art.
För att kunna redovisa så måste du ha gjort en löpande bokföring. Ett företags bokföring innebär registrering av alla ekonomiska aktiviteter som skett. Dessa innebär i sin tur försäljningar, betala fakturor, inkommande kapital och så vidare. Alla aktiebolag, handelsbolag, enskilda firmor och ekonomiska föreningar är bokföringsskyldiga. Att bokföra alla ekonomiska händelser underlättar för dig, ditt företag samt att det även är lag på det. Många instanser är intresserade av din bokföring. Bland dessa finns skatteverket, banken och leverantörer. Med en korrekt bokföring är det enkelt att redovisa moms, arbetsgivaravgifter och andra saker när en deklaration ska göras.
När det gäller bokföring av löner så finns det idag många regler och lagar att ta hänsyn till. Du gör ett smart drag om du väljer oss för att få hjälp med att effektivisera ditt företags lönehantering.  Om du har anställda så ska nämligen dessa ha lön varje månad. Du ska se till att de får lönespecifikationer och att det är rätt skatt på lönen. Du måste även fylla i arbetsgivardeklarationer som ska skickas till Skatteverket samt ta ut ett bokföringsunderlag till bokföringen. Vi på Expand U har en lång erfarenhet av lönehantering och kan hjälpa dig och ditt företag med att effektivisera lönehanteringen på ett bra sätt.

Bokföringsbyrå i Stockholm, vi hjälper dig med din löpande bokföring

bokföring stockholmAlla affärshändelser som påverkar företagets ekonomiska ställning ska bokföras enligt bokföringslagen. En affärshändelse kan till exempel vara varor och tjänster som köps eller säljs, in- och utbetalningar från banken, och inventarier som köps. Dessa affärshändelser ska dokumenteras genom verifikationer, vanligtvis fakturor, kvitton, kontoutdrag, osv. Det är dessa verifikationer vi efterfrågar varje månad till den löpande bokföringen
Vi stämmer av bokföringen månatligen så allt är korrekt, och har löpande balans- och resultatuppföljning. Därmed kan vi även erbjuda aktuella analyser och lägesrapporter av ditt företags ekonomiska ställning.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.56 (9 Votes)